1 Kasım 2019 Cuma

Yanakları Zayıflatmak İçin Ne Yapılmalı?

Özellikle kadınlar, ince ve narin bir yüze sahip olmak ister. Bunun içinde yanakları zayıflatmak gerekiyor. Çektirdikleri fotoğraflar da tombul bir yüzün gözükmesini pek istemezler.

Yanakları Zayıflatmak İçin Ne Yapılmalı?

Fakat bu hedefe ulaşmak, insan vücudunda ki diğer bölgeleri zayıflatmaktan çok daha zor ve zaman alan bir durumdur.

Bunun için izlenebilecek iki yol bulunmaktadır.

Bunlardan biri, maddiyatın önem kazandığı “cerrahi operasyon” (Bichat Yağ Yastıkçığının alınması); diğeri ise, sabır ve zamana ihtiyacın olduğu “egzersizler ve yiyecek alışkanlıkları” dır.

Günümüz modern hayatın içinde kadınların olduğu kadar erkeklerin de olmazsa olmazı haline gelmiştir ince bir yüz. Yüzümüzdeki yağlardan kurtulmak vücudumuzun diğer bölgelerinde bulunan yağlardan kurtulmaktan çok daha zor ve zaman alan bir süreç olduğu bir gerçektir. Sadece yüzümüzde ki fazlalıklardan kurtulmak sizleri pekte tatmin etmeye bilir. Bunu yaparken vücudunuzla orantılı bir yol haritası çizmelisiniz.

Baktığımız da cerrahi müdahale için 25 yaşının tıp dünyasında sınır olarak kabul edildiği görülmektedir. Bunun sebebi de bu yaşa kadar dolgun yanakların zamanla zayıfla ihtimalinin yüksek görülmesidir. Bu sebeptendir ki insanlar pek duyulmamış olan bu estetik operasyonunu otuzlu yaşlardan sonra yaptırmaktadır. En ilginç durum ise cerrahi operasyonun erkeklerce kadınlara oranla daha fazla tercih ediyor olmasıdır.

Egzersizler ise sabırla uygulanması gereken ve sonunda başarı elde edilebilecek zaman alan bir yöntemdir. Bu konu da yapılan araştırmalara göre yapılması gereken şey çok basit aslında. Günlük hayatımızda da ihtiyaç duyduğumuz gülme ihtiyacını yanak yağlarımızın erimesi için kullanmak.

Bu egzersiz için dudaklarınızı gülümseme pozisyonuna getirmeniz, bu şekilde 1 dakika beklemeniz ve bunu 10 kez tekrar etmeniz yeterli. Gün içirisinde 3 set halinde yapılacak bu egzersiz sayesinde hem gülme alışkanlığı kazanacak hem de yanaklarınızda ki istenmeyen yağlardan kurtulacaksınız.

Bunun yanında, tuzlu ve yağlı yiyeceklerden uzak durmanız gerektiğini söylemeye gerek bile yok sanırım. Özellikle tuz ve şeker tüketiminin artması yüzde ki su birikimini de arttırır. Bunun yanında alkol tüketimi fazla olan kişilerin yüz bölgesinden kilo alması da kullanmayanlara oranla daha hızlı bir seyir izler.

kaynak:https://www.kadingibi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder