3 Kasım 2019 Pazar

Bacak Boyu Uzatmanın Püf Noktaları

Uzun bacaklı olmak çekici ve seksi görünmek her bayanın hayalidir. Peki bacak boyunu uzatmak mümkün mü ? Elbette çeşitli egzersizliklerle bacak boyunu uzun göstermek mümkün. Bir başka çözüm ise çeşitli kıyafet hileleriyle bacakları uzun gösterebilirsiniz.

Bacak Boyunu Uzatan Yöntemler!

Ayak sporları bacak boyunuzun uzamasını sağlayacaktır. Peki ayak sporlarından kastımız nedir ;

Örneğin bayanların şu sıralar büyük rağbet gösterdiği kick-box bir ayak sporudur. Ayaklarınızla yapacağınız tekme egzersizleri ayak boyunuzu ciddi derecede uzatacaktır.

Koşu ve uzun atlama ; Uzun süreli koşularda bacaklarınız gerilecek ve daha sert , sportif bir görünüme kavuşacaktır. Spor yapan yapanın bacakları ile bir diğerinin arasında büyük farklar vardır. Uzun atlama da aynı şekilde bacaklarınızı gereceğinden dolayı bacaklarınızın uzamasına yardımcı olacaktır.

Bisiklete Binmek ; Bisiklete binmek de bacaklarınızı çalıştırır daha sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlar ve uzamasına yardımcı olur.

Belkide bunların içerisinde en etkili yöntemlerden birisi de ip atlamaktır. İp atlarken yaptığınız dengeli zıplama hareketleri bacaklarınızın çalışmasına ve gerçekten uzamasını sağlayacaktır. Aynı zamanda spor yaparak daha diri ve sağlam bir vücuda kavuşmanıza da vesile olacaktır.

Bacak Boyunu Uzun Gösteren Kıyafetler

Küçük sihirler yaparak bacak boyunuzu olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz , işte sizin için hazırladığımız giyim önerileri;

Aynı renk ayakkabı giyerek bacaklarınızı daha uzun gösterebilirsiniz. Ayakkabılarınızı pantolonunuzla aynı renk seçerek bu sihirli işlemi gerçekteştirebilirsiniz.

Bir diğer yöntem ise dikine çizgileri bulunan bir pantolon seçmek , bu çizgileri bacaklarınızı uzun gösterecektir.

Yüksek belli pantolonlar ve doğru bir çorap seçilmiş kısa eteklerde aynı şekilde daha uzun bir bacak görünümü verecektir.

Şort ve kapri tercihleri de bacakların boyunu öne çıkarır bu tür detaylarla da uzun görünüm sağlayabilirsiniz , ayrıca tişörtlerin uzunluğunu pantolonunuz içine sok malısınız. Anlatmış olduğumuz yöntemler algısal ve görsel olarak bacak boyunu uzun göstermek acısından son derece etkili yöntemlerdir.

kaynak:https://www.kadingibi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder