1 Kasım 2019 Cuma

Kirpikleri Uzatan Formül!

Uyumadan önce her gece kirpik diplerinize vazelin uygulamak kirpiklerinizi güçlendirip uzamasını sağlayacaktır. Eliniz temizken ya da pamuklu çubuklar yardımıyla uygulayabilirsiniz. Sadece gece değil aklınıza geldiğin de uygulamaktan zarar gelmez.

Ξ Uyumadan önce yine pamuklu çubuk yardımıyla zeytinyağı , badem yağı , hint yağı , Hindistan cevizi yağı , E vitamini yağı , jojoba yağı bu söylemiş olduğum uçucu yağlardan istediğinizi ve ya birkaçını karıştırıp uygulayın. Sabaha kadar kirpikleriniz de kalabilir.Devamlı kullanarak sık ve uzun kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Ξ Bir kase nar suyunu ısıtarak , soğumaya bırakın. Soğuduğunda pamuklu çubuk yardımı ile kirpiklerinize uygulayın.
Ξ 1 çay kaşığı saf ve taze bal ile 1 çay kaşığı hint yağı ile karıştırıp kirpik diplerine uygulayın.

Ξ 1 çay kaşığı hint yağı, 1 çay kaşığı fındık yağı , 1 çay kaşığı soya yağını karıştırıp gece yatmadan önce kirpiklerinize uygulayın . Böylece gece kirpikler yağları iyice emecektir.

Ξ Sütü ısıtın . Isıttığınız sütü çok sıcak olmamasına dikkat ederek kirpiklerinize uygulayın.Gün içerisinde 3-4 kez uygulayın.Bu sayede kirpiklerinizin uzamasını sağlayacaktır.

Ξ Kirpikleriniz dökülüyor ise ; 2 damla yumurta akı ile 2 damla hint yağını karıştırıp gece yatmadan önce kirpiklerinize uygulayın.Kirpiklerinizin dökülmesi durarak , uzamaya başlayacaktır.

Ξ 1 yemek kaşığı Aleo vera jel , 1 yemek kaşığı vazelin , 1 çay kaşığı badem yağı , 1 çay kaşığı hintyağını bir kapta karıştırın .Gece yatmadan önce kirpiklerinize uygulayın. Sabah yıkayın. Kısa süre içerisinde kirpikleriniz uzayacaktır.

Ξ Cildiye uzmanına danışıp Biotin vitamin kullanabilirsiniz.

Ξ 1 çorba kaşığı badem yağı , 1 tatlı kaşığı buğday özü yağı , 1 çay kaşığı lanolin , 1 tatlı kaşığı soya yağı , 3 adet ceviz , 3 adet fındık .Bu karışımı bir kap içinde kısık ateşte 10 dakika ısıtıp , süzüyorsunuz. Göze kaçırmamaya dikkat ediniz. Birkaç uygulamadan sonra kirpiklerinizin uzadığını fark edeceksiniz.

kaynak:https://www.kadingibi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder