1 Kasım 2019 Cuma

Kırışıklık İçin Evde Doğal Maske Önerileri!

Bilindiği gibi artık bu maskeler, krem ve yağların daha çok önüne geçti ve hanımlarımız kendileri hazırlayarak daha güvenli, daha iyi sonuçlar alabileceği maskelere yönelmeye başladılar.

Biz de bunlar ile alakalı sizleri bilgilendirecek pek çok konuya değineceğiz.

Yöntem 1:

Havuçlu göz maskesini daha önce denemediyseniz kırışıklıklar için bir numara olduğunu da bilmenizi isteriz! Çok basit bir hazırlanışı olmakla beraber, kısa süre içerisinde verim almanızı sağlayacaktır.

1 büyük havucun suyunu çıkartın ve içerisine sadece bir çay kaşığı kadar badem yağı ekleyin. Daha sonra bu karışımı 2 saat kadar buzdolabında soğutun. Gözaltı ve çevresine sürüp, yarım saat kadar bekledikten sonra da cildinizi bol su ile yıkayın!

Yöntem 2:

Muzlu göz maskesi! Olgunlaşmış olan bir muzu iyice ezdikten sonra 1-2 çay kaşıdığı kadar gülsuyu ekleyin. Karışımı direkt olarak göz çevresine sürün ve daha sonra 30 dakika bekleyin. 30 dakikanın sonucunda da ılık su ile yıkayarak suratınızı temizleyin!

Bu maske türleri %100’e kadar sizlere olumlu sonuçlar yansıtmaktadır. Bunun yanı sıra önerebileceğimiz diğer tavsiyeler ise güneş ışınlarından olabildiğince yüzünüzü uzak tutmak, göz çevresine yüksek koruyucu güneş kremi sürmek, sigara ve alkolden uzak durmak, kahve çay tüketimini olağanca aza indirmektir!

Bu tip yöntemler ile göz çevresinde ki kırışıklıkları tamamen yok etmek mümkündür. Şuan için var olan bu kırışıklık durumlarından kurtulmak ve artık yaşlanmayı tamamen durdurmak istiyorsanız tavsiyelerimizi kesinlikle gözden kaçırmamalısınız!

Bu tavsiyeler ile olumlu sonuçları alacağınız gibi sağlık problemlerinizi de bitirmek mümkündür.
kaynak:https://www.kadingibi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder