1 Kasım 2019 Cuma

Burun Büyüklüğü Nasıl Gizlenir?

Bayanlar da kozmetik şık ve güzel bir görünüm elde etmenizi sağlarken aynı zamanda da yüzünüzdeki kusurları kapatmak için birebir doğrudan tahminler önünüze çıkarıyor. Bayanlar için kozmetik malzemeler ile burun görüntüsü küçültme ya da daha güzel bir görünüme sahip olma faktörleri tekniklerle ve oldukça pratik bir şekilde yapılabilir.

Burnunuzda bulunan kavisten, büyük ihtimal ile görünümde hoşlanmıyorsanız eğer ki gün içinde makyajınızı bu yönde çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Rahatlıkla uygulayacağınız etkenler aracılığı ile beğenmediğinizi düşündüğünüz burnunuz durduğundan daha küçük bir görünüme ve daha güzel bir görünüme kavuşacaktır.

Kozmetik Ürünler ile Burun Büyüklüğü Gizleme



Bayanlar için yapacağınız kozmetik ürünler ile burnunuzun küçültme ya da daha güzel bir görünüme sahip olması için yapacağınız işlem için siyah odaklı renk çeşitleri ya da kapatıcıları aynı zamanda kullanabilirsiniz.

Eğer sizde geniş ya da büyük bir burun fiziğine sahipseniz ise burnunuzun iki tarafına süreceğiniz teniniz için uygulayacağınız fondötenin renginden iki fazla koyumsu renkli bir kapatıcı ile çok rahat ve kolay bir şekilde gölgelendirme şeklini verebilirsiniz ya da burnunuzun üzerine, burnunuzun yüzey tonuna uyacak bir kapatıcı kullanarak rahat bir şekil verebilmeniz mümkündür.

Makyaj yapacağınız kozmetik malzemeleri ile burnunuzun ve yüz şeklinizi tamamen doğru ve kesin olarak hesaplamalısınız.

Çoğu bayanlar ise küçük burnun öne planda durması için ise aydınlatıcı ya da açık renk fondöten kullanmaktadır, burnun büyüklüğünü gizlenmek isteniyorsanız eğer ki, mutlaka fondöten olarak koyu renklerden faydalan malısınız.

Makyaj malzemeleri olan açık ya da koyu renk fondötenin cildinize kullanımında dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli husus ise belli güzel bir şerit çizmeniz gerekir. Makyaj malzemelerini gerektiği ve yeteri kadar yayarak birbirine karıştırarak bu iki renk arasında karışımlar mümkün olarak yumuşatılmalıdır.

kaynak:https://www.kadingibi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder