1 Kasım 2019 Cuma

Doğal Makyaj Nasıl Yapılır ?

Günlük kullanım adına oldukça ideal olan doğal makyaj uygulaması ile kusursuz güzelliğe sahip olabilirsiniz. Doğal makyaj uygulaması için renklendirici BB kremlerden yararlanabilirsiniz. BB kremler cilt üzerinde ki renk eşitsizliğini geri plana almanıza olanak tanıyacaktır.

Doğal Makyaj Nasıl Yapılır ?

Bu uygulama sonrasında hafif kapatıcı özelliğine sahip fondötenlerden yararlanabilirsiniz.

Burun çevresini küçültmek isteyenlerdenseniz koyu renk tonlarında ki fondötenlerden yararlanabilirsiniz.

Bu adım sonrasında göz çevresini aydınlatmanız gerekmektedir. Eğer göz çevresinde koyu halkalar var ise konseyler uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Doğal makyaj uygulamasının vazgeçilmezleri arasında yer alan şeftali renk tonlarındaki far paletlerini kullanıma alabilirsiniz. Gölgeli bir makyaj elde etmek isteyenlerdenseniz iki ayrı renk tonuna sahip far kitlerinden yararlanabilirsiniz.

Doğal makyaj uygulamasında eye liner kullanmamalısınız. Eğer eyeliner olmazsa olmazlarımdan diyenlerdenseniz göz kapağınıza çok ince hatlar çekebilirsiniz.

Göz makyajının son adımını ise kirpikleri birbirinden ayıran özelliğe ev sahipliği yapan rimel uygulaması ile taçlandırabilirsiniz. Doğal görünüm elde etmeniz adına bronz allık platformundan yararlanabilirsiniz.

Eğer esmer tenli bayanlardansanız ışıltılı allıkları kullanıma alabilirsiniz. Dudak makyajında ise dudak kalemlerinden yararlanabilirsiniz. Dudak kalemini çok bastırmadan hafif dokunuşlar ile kullanmanız gerekmektedir.

Pastel renk tonlarına sahip ruj ve dudak kalemleri doğal makyaj uygulaması adına oldukça ideal olacaktır. Sizler de doğal makyaj uygulaması aracılığı ile hayal ettiğiniz görünüme merhaba diyebilirsiniz. Birbirinden özel püf noktaları ile doğal makyaj uygulamasından yararlanmanın zamanı.

kaynak:https://www.kadingibi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder