3 Kasım 2019 Pazar

Yağlı Ciltlerde Sivilce Nasıl Geçer?

Sivilcelere kökten bir çözüm üretebilmek adına öncelikle cildi her zaman temiz tutmalısınız. Temiz olan yağlı cilt, zamanla sizlerin yağ gözeneklerinin hava almasına ve sivilce oluşturabilecek kötü huylu yağların atılmasına neden olacaktır.

Ayrıca ara sıra da olsa nemlendirici kremler sürmek, sivilce oluşumlarına gayet faydalıdır.

Cildiniz de yer alan yer yer sivilceleri de patlatmak yerine kendi haline bırakmak, cildin daha çabuk iyileşme göstermesine ve kendiliğinden vücuttan atılmasına yardımcı olacağı gibi, cildinizi de şık bir görünüm alma konusunda yardım sunacaktır. Bu nedenden ötürü pek çok doktor, yağlı ciltler için nemlendirici kullanılmasını tavsiye etmektedir.

Siz de cildinizden tamamen atabilmek ve nemlendiriciler ile bakım uygulamak istiyorsanız en iyi ve en sağlıklı yağları tercih etmelisiniz. Böylelikle her türlü cilt problemleri de giderilecektir! Sizlere sunulan bu yağlı cilt fonksiyonlarında yardımcı olan diğer makalelerimizi de inceleyebilirsiniz.

Yağlı cilde gülsuyu sürmenin hem nemlendirme, hem de sivilcelerden anında kurtulabilme durumu vardır. Bu nedenden dolayı eğer çözümünüz bu kapsam da olacak ise, gülsuyu kullanmanın faydasını da ileri de sıkça görebilirsiniz! Hemen eczaneden bir gül suyu alın ve sadece yatarken cildinize uygulayın!

kaynak:https://www.kadingibi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder