30 Eylül 2016 Cuma

Üniversiteli Kızlar İçin Kombinler

Üniversiteli olma zamanı geldiğinde lisedeki alışkanlıklarımızın değişmesine bir de her gün ne giyeceğim soruları gelir! Formaları atıp serbest kıyafete geçiş yapacağımız, artık bir meslek kimliği altına gireceğimiz uzun bir dönem vardır önümüzde! Yeni heyecanlar, yeni arkadaşlar, yeni bir çevre ve sosyal ortamı da düşünürsek üniversite gerçekten de hayatımızda büyük bir yere sahip diyebiliriz! Peki artık üniversiteli olduğumuza göre üniversiteli gibi giyinmeliyiz, peki ama nasıl? İşte bu yazımız tam da üniversiteli kızlar için!

Üniversite Giyim Tarzları

Üniversiteli olmak demek free yani rahat olmak demek! Okula her gün gitme zorunluluğunun biraz daha kalkmış olması, serbest giyinmek, istediğin derse girememek gibi özellikleri de düşünürsek gerçekten rahat olduğunu söyleyebiliriz!


http://www.stylishwife.com/2015/09/attractive-college-outfits-for-girls.html

Kampüs çimlerine yayılmak, kantinde uzun saatler kahve sohbetleri, binalar arası koşturmaca, uzun süren okula ulaşma saatleri.. Bu yüzden spor giyinmek önemli 

Üniversitede en yaygın olan giyim tarzı spor ya da spor klasik diyebileceğimiz tarzlar. Tabii moda dünyasında “College Style” yani okul ve kolej stili denilen bir stilde var, işte tam da bu zamanlar için!

Üniversite Giyim Kombinleri

Bir üniversitelinin en çok giyeceği kıyafet kombinlerinden biri kot – gömlek diyebiliriz! Hem tarz hem spor hem de şık bir kombin olan kot gömlek kombinleri üniversiteliler için da kurtarıcı! Yandan bir postacı çanta ya da sırt çantası ve spor ayakkabılarla da rahatlıkla kombinlenebilir!


http://www.polyvore.com/

Yine üniversitenin genellikle sonbahar ve kış günlerine denk geldiğini düşünürsek dış giyim de kombinlerin olmazsa olmazı! Deri ceket üniversiteli olmanın kurallarından biri! Biraz asi biraz çekici, deri ceketi kombininde kullanman için gerekli nedenlerden sadece ikisi!

http://www.luvtolook.net/

Deri ceket giyiyorsa genellikle beli kısa olanları tercih etmelisin! Altına giyeceğin, 2016 2017 sonbahar kış sezonunda da trend parçalardan biri olan simsiyah jean ile müthiş görünebilirsin!


http://www.stylishwife.com/

Üniversiteli giyim tarzında önemli parçalardan biri de desenli gömlekler! Özellikle ekoseli gömlekleri ister giy ister beline bağla! Biz özellikle bu triko elbiseli kombine bayıldık! Bir de sırt çantanı taktın mı senden güzeli yok!


http://wachabuy.com/

Üniversiteli olmak demek okul dışında da çokça vakit geçirmek, sosyalleşmek demek! Festivallar, tiyatro-sinema buluşmaları, sergi gezileri.. Dışarıda vakit geçireceksen mutlaka iyi bir stilin parçası olan şal ve atkıları tercih edebilirsin! Son yıllarda özellikle büyük ve uzun şal ve atkılar çok şık duruyor. Basit bir hırka giydiğin gün bile boynuna dolayarak oldukça tarz gözükebilirsin!

kaynak:http://www.stilonerileri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder