20 Eylül 2016 Salı

En Moda Saç Aksesuarları


Saç aksesuarları topuz, örgü ve açık saçların tamamlayıcı parçalarından biri haline geldi. Saçın ister kısa ister uzun olsun saç aksesuarları özel günler veya günlük stilinin en güzel tamamlayıcılarından.

Saçlarını doğal ama bir o kadarda cool ve stil göstermek istiyorsan saç aksesuarları anında imdadına yetişiyor. Gün boyu bozulmadan ve dağılmadan saçlarını kullanmak istiyorsan saç aksesuarına kullandığın saç spreyini sıktıktan sonra saçına sabitleyebilirsin. Böylece aksesuarın saçından kayıp gitmesini önlemiş olacaksın.


Son zamanlarda özel günlerin ve gelin saçlarının vazgeçilmezi haline gelen saç aksesuarları topuz ve örgülü saç modellerinin romantizmini iki katına çıkarıyor. Zincir saç aksesuarları, çiçekten yapılan saç aksesuarları en çok tercih edilen modellerden biri. Neredeyse duvaklığın yerini alan gelin saç aksesuarlarısaçların ön kısımlarında kullanılabileceği gibi arka kısımlarında da sık sık tercih ediliyor. Bohem gelinlerin, kır düğünü yapacakların çok seveceği bu trend favorilerimiz arasında.


En çok tercih edilen modellerden biri zincir şeklinde saçı ortadan ikiye ayıran saç aksesuarları. Genellikle taş veya altın-metal materyallerden oluşan saç aksesuarları özel günlerin popüler parçalarından. Hem günlük stillerde hem de bekarlığa veda gibi özel günlerde sıklıkla tercih edilen zincir saç aksesuarları açık ve dalgalı saçlarda mükemmel görünüyor.


Gelelim son zamanların en favori saç aksesuarlarına. Minimal saç aksesuarları hem toplu saçta hem de açık saçlarda çok sevdiğimiz minimal saç aksesuarlarını günlük stilinde rahatlıkla kullanacaksın. İster tişört modelleri ile ister gömlek modelleri çok rahat kombinleyebileceğin minimal saç aksesuarları cool görünümü ile kısa zamanda en trend aksesuarlar arasında yerini alacak gibi görünüyor.

kaynak:https://www.oxxo.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder