29 Eylül 2016 Perşembe

Modern Evlerin Ortak Özellikleri

Gelişen teknoloji ile birlikte artık sahip olduğumuz yapılarda da modernlik beklentileri duymaktayız. Modern evler ve ortak özelliklerinden yazımızda bahsedeceğiz. Hemen hemen artık her evde klasiklikle birlikte modernliğe de kapılar aralanmaya başlanmıştır.

En iyi mobilyaları en iyi tasarlanmış şekillerde bulabilirsiniz. Alışılmışın dışında döşenmiş ev dekorasyonları ile birlikte kendinizi evinizde daha mutlu hissedeceksiniz.

Eski zamanlarda fazla alternatif bulamadığımız eşyalar artık birçok çeşitleri en yakınlarımızda yer almaktadır.

Sadeliği Beyaz Salon Dekorasyonlarında Yakalayın


Beyaz renkten yapacağınız salon tasarımlarınızda hem sadeliği yakalarken hem de şıklığı buluşturmuş olacaksınız. Modern ev tasarımlarında genelde son bir iki yılın favori seçimlerinde beyaz renk ilk sıralardadır. Beyaz içerisine eklediğiniz tek bir ton seçimi ile uyumu yakalayabilirsiniz.

Resimdeki gibi kübik tasarımsal mobilyalarda evinizde modernliğe bir adım daha yaklaştığınızı gösterecektir.


Saray esintilerini yakalamamızı sağlayan dore renkleri de mobilyalarımızda tercih edebiliriz. Son yıllarda genelde oturma odalarında kullanılan dekorasyonlar arasında bu iki seçenek beyaz ve dore en çok ilgi çeken ve dekorasyon çeşitleri arasında yer almaktadır.

Mutfak Dekorasyon Örnekleri Sizleri Zorlayacak

Kadınların en çok vakit geçirdikleri alan olarak bilinen mutfaklar bizler için bir evin en önemli yerleri arasında yer almaktadır. En güzel dekorasyon çeşitlerini mutfaklarına uyarlamak her bayanın en büyük halleri arasındadır.


Mutfak dekorasyonlarının başlıca unsuru mutfak dolabı tasarımlarıdır. Sizinde mutfak alanınız geniş ise en modern tasarımlardan olan masa ve ocak alanını ortaya kurmanız daha modern hem de kullanışlı alan oluşturacaktır. Mutfak dolaplarını ister akrilik parlak olan ister ahşap ya da laminat benzeri malzemelerden tasarlatabilirsiniz.

Yatak Odası Tasarımlarında Farkı Hissedin

En son olarak bıraktığımız modern dokunuşlar ekleyeceğimiz tasarımlardan biri de tabi ki de yatak odası tasarımları olacaktır. Yatak odasında kişiye göre modernlikten kültürelliğe göre değişik dekorasyon çeşitleri yapılmaktadır. Ayrıca Homify’den birbirinden şık ve modern yatak odaları için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.


Varakları sevenlerden iseniz kesinlikle yatak odalarınızda bu motiflerden kullanmalısınız. Daha bunun gibi birçok faklı tasarıma göz gezdirebilirsiniz. Dore ya da lame renk ağırlıktaki tasarımlar şatafatı seven bayanların ilk tercihi olacaktır.


Alçak yatak ve tablolar ile süslenmiş bir yatak odasına emini ki kimse hayır diyemez. Göz dolduran renkler ve geniş bir yatak ile en huzurlu uykularınızı geçirebilirsiniz. Eğer kitap okumayı seviyorsanız başucu lambaları da favorileriniz arasına girecektir.

Modern Ve Geleneksel Banyo Tasarımları


Banyo tasarımlarında lavabo deyip geçmemek lazım yeni modern lav oba tasarımları ile tek dokunuşla tüm banyonuza mistik bir hava katabilirsiniz. Metal ya da dökme banyo malzemeleri yerine ahşap mobilya tarzlarını banyolarınıza ekleyebilirsiniz.


Daha farklı tasarımları banyo taşlarınızda uygulayarak bilirsiniz. Tek renk yapacağınız renkli banyolar sizin huzur bulmanızı sağlayacaktır.

kaynak:http://nurfeza.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder