20 Ekim 2019 Pazar
MANDALİNA VE PORTAKALIN YEŞİL RENKLİ OLANI DAHA SAĞLIKLI
Narenciye ürünlerinden özellikle Mandalina ve Portakalın toplandıktan sonra kapalı bir ortamda ”Etilen Gazı” ile sarartılıyor, daha sonra bu ürünler dayanıklı olması ve parlak görünmesi için mumlanıyor,
Bazı firmalar narenciye ürünlerine işlem yapmıyor ancak bu ürünlerin daha sağlıklı olmasına karşın fazla rağbet görmemesi oldukça üzücü
Narenciyede özellikle mandalina ve portakal tezgahlarda altın sarısı ve yeşil kabuklu olarak satılıyor. Genellikle vatandaşlarımız sarı olan ürünü tercih ediyor. Vatandaşlar, mandalina ve portakal alırken işlem görmemiş, yeşil renkli olanları tercih etmek gerekiyor.
Yeşil renkli narenciye, daha naturel ve sağlıklıdır. Narenciyenin kendi öz rengi, işlem görmediğini gösterir.”
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder