23 Eylül 2019 Pazartesi

2019 Modası Antre Modelleri

Büyükşehirler de birbirine bitişik ve çok katlı binalarda insanlar yaşamaya çalışıyorlar. Yaşam alanlarının ferah olabilmesi için her zaman farklı fikirlere ihtiyaç vardır. Antre evlerdeki dar bir alan olarak gözde canlandırılır. Ancak yeni dekorasyon trendlerine göre bu alanları daha kullanışlı ve geniş görünüme kavuşturabilirsiniz. 2019 modası olarak antre modellerinde, duvar kağıdı çeşitlerini kullanabilir, sevdiğiniz renklere boyayabilirsiniz.
Dekorasyon
İyi planlanmış bir dekorasyon çalışması antrenizi daha kullanışlı yapacaktır. 2019 modası olarak aydınlatma için uygun bir avize seçerek antrenin aydınlatılmasını sağlanır ve çeşitli eski eşyaları dekor ürünü olarak kullanabilirsiniz. Eski dönemlerde kullanılan telefon modelleri antreler için iyi bir dekor ürünü olacaktır. Antrenin daha geniş görünüm kazanması için, vestiyer türü dolapları gömme dolap şeklinde tasarlayabilirsiniz. Bu dolaplar görüntüyü bozmayacak ve size daha rahat dekorasyon çalışması sunacaktır. Mobilyalar ve aksesuarlar uyumlu olduğunda daracık antre daha kullanışlı hale gelecektir.
Tavan Çalışmaları
2019 modası antre modellerinde tavan ışıklandırma ve boyama işlemlerinde üç boyutlu gökyüzü tasarımları kullanılmaktadır. Bununla birlikte çeşitli manzara resimleri özellikle gece ışıklandırma yapıldığında çok güzel bir görüntü oluşturacaktır. Kullanılan dekor ürünlerine uyumlu olacak şekilde yağlı boya tablolar ile duvarlar süslenebilir. Tavana yapılacak olan spot ışık sistemleri hem şık görünüm sağlayacak hem de alanı daha geniş gösterecektir. Bu işlemler için uzman kişilerden fikir alabilir, dekorasyon işlerini de profesyonel ekiplere yaptırabilirsiniz.
Yeni yılda yeni trendler kullanılarak en iyi dekorasyonları yapabilirsiniz. 2019 yılının dekor trendlerinde doğal ahşap görünümü öne çıkıyor. Antre modellerinde ve diğer eve dekorasyonlarında doğal görünüme önem verilmeye başlandı. Yeni trendler olarak daha yumuşak geçişli ve yuvarlak kesitli ürünler tercih edilmektedir. Antre modellerinde kullanılan renkler arasında adaçayı yeşili kullanılıyor. Doğal ahşap ürünleri, yeşili tamamlayan uyumlu renk çeşitleri ile yeni trend oluşturabilir ve kullanışlı bir alanlar ortaya koyabilirsiniz. İç dekorasyonlarda doğallık her zaman trend olmuştur. Her yıl modası geçmeyen ve tercih edilen yöntemlerden birisidir. Antrelerinizde hasır sepetler içerisinde birbirinden güzel çiçekleri bulundurarak estetik bir dekor ortaya koyabilirsiniz.
Şık Mobilya Tercihi
Evlerde koridor veya antrelerde şık mobilyalar kullanılmaya başlandı. Antreleri boş alan olarak görmeyin ve buraları en şık mobilyalar ile dekore edin. Evinize ferahlık ve güzellik katacaktır. Önceden antre duvarları boş bırakılır ve sadece geçiş alanı olarak kullanılırdı. Şimdilerde 2019 modası olarak çeşitli duvar süslemeleri ya da tablolarla duvarlar renklendirilmeye başlandı. Antrenizin büyüklük durumuna göre bu alanı resim sergisi gibi kullanabilir, birden fazla tablo ile duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Kendi zevkinize göre duvarlarınızı rengarenk desenlerle boyayabilir veya desenli duvar kağıtları kullanabilirsiniz. Antrenizde bulunduracağınız mobilyalarınız ile duvar desenlerini uyumlu yaptığınız zaman şahane bir eser ortaya çıkacaktır. Bu çalışma yaşam alanınızı güzelleştirecek, sizlere ferahlık hissi verecektir.
kaynak:https://www.qkadin.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder