14 Ağustos 2019 Çarşamba

Vücut Tipine Göre Gelinlik Seçimi

Gelinlik Seçimi

Hayatınızın en önemli ve en mutlu gününde gelinliğinizin göz kamaştırıcı bir model olmasını isterseniz size gelinlik seçimi ile ilgili bir kaç tüyo vermek isteriz. Vücut tipinize göre gelinlik seçimi ile ilgili küçük tüyolara dikkat edip, göz kamaştıran bir gelin olabilirsiniz. Ayrıca gelin makyajı ile ilgili yazımızı da inceleyip gelin göz makyajı ile ilgili tüyolara ulaşabilirsiniz.

Gelinlik Seçimi

Gelinlik seçimi konusunda hemen hemen tüm gelin adayları kararsız kalmıştır. Sizin için en uygun gelinlik, vücut tipinize göre seçtiğiniz gelinliktir. Armut vücut tipi, elma vücut tipi, kum saati vücut tipi ve dikdörtgen vücut tipi(atletik) olarak 4 vücut tipi ile ilgili gelinlik modellerini sizler için derledik.

Armut Tipi Vücut İçin Gelinlik Önerileri

İnce bel ve geniş kalçalara sahipseniz siz armut vücuda sahipsiniz. Eğer bu vücut tipine sahipseniz bel kısmınızı daha belirgin hale getirmelisiniz. Etek kesimi A kesim gelinlik modeli olmalı. Alternatif olarak prenses kesimi de tercih edebilirsiniz. Kalça kısmı ile omuz bölgesini orantısına dikkat etmelisiniz. Bunu orantıyı sağlamak için kayık yakayı tercih edebilirsiniz.
Gelinlik Seçimi

Kum Saati Tipi Vücut İçin Gelinlik Önerileri

90-60-90 diye tabir edilen vücut tipidir. Kum saati vücudunun ölçülerinin kusursuz olmasına gerek yok fakat orantılı olması gerekmektedir. Eğer bu vücut tipine sahipseniz tüm gelinlik modellerini süper bir şekilde taşıyabilirsiniz. Balık gelinlik modelleri kum saati vücut tipine göre tasarlanmıştır. Size önerimiz askılı, v yaka veya uzun kollu bir balık gelinlik modeli tam size göre bir model.
Gelinlik Seçimi

Elma Tipi Vücut İçin Gelinlik Önerileri

Eğer kalın bir bel, düz bir kalçaya ve süper bacaklara sahipseniz sizin vücut şekliniz elma vücut modelidir. Elma vücut tipine sahip kişilerin en önemli özellikeri dolgun bir göğüs yapısına sahip olmalarıdır. Sizin odak noktalarınız ise göğüsleriniz ve bacaklarınız. Sizin için en uygun seçim V yaka ve yırtmaçlı gelinlik modelleri olacaktır. Diğer düşünebileceğiniz modeller ise düz kesim gelinlik modeli ve A kesim gelinlik modelleri olabilir.

Dikdörtgen(Atletik) Tipi Vücut İçin Gelinlik Önerileri

Geniş omuz, dar kalça ve normal yada küçük göğüsleriniz varsa sizin vücut tipiniz dikdörtgen(atletik) vücut tipidir. Size en çok yakışacak model ise düz kesim gelinlik modelleridir. Ön plana çıkarmanız gereken kısımlar ise omuz ve sırt bölgeniz. Sırt ve omuz dekoltesi ile tüm gözler sizin üzerinizde olacaktır.
kaynak:https://www.kadinmax.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder