11 Şubat 2014 Salı

Vanilyalı Cupcake Tarifi


Malzemeler:
113 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
130 gr toz şeker
3 yumurta
195 gr un
1.5 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tutam tuz
60 ml süt
2 paket vanilya


Üzeri için
1 paket toz krem şanti
1 çay bardağı süt
Süsleme şekerleri

Vanilyalı cupcake hazırlanışı
Önce vanilyalı Cupcake hazırlanma tarifini yapacağız ve tarifimizden sonra içine koymanız gereken malzemeleri bulabileceksiniz.
Şeker, vanilya ve tere yağını mikserle çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyerek çırpmaya devam edin.
Ayrı bir kasede un, kabartma tozu ve tuzu harmanlayın. Hamuru mikserin düşük hızında çırparken bir yandan azar azar un karışımını ve sütü ekleyin.
Mini muffin kaplarına kağıt yerleştirip hamuru içlerine paylaştırın. 170 dereceye ayarlanmış fırında 18-20 dakika pişirin. Izgara teli üzerine alarak soğuyuncaya kadar bekletin.
Krem şantiyi süt ile çırpın ve keklerin üzerine sürün. Renkli süsleme şekerleri serpiştirip servis yapın.

kaynak:http://www.cupcaketarifi.com/ - http://www.pinterest.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder