9 Haziran 2013 Pazar

Cildi Pürüzsüz Gösteren Makyaj Hileleri



Adım 1: İşe en önemli adımla, makyaj için düzgün bir baz oluşturmakla başlayın. Makyajda yapılan en büyük hata, makyajın üstüne, altından daha fazla önem vermektir. İşe Sephora mağazalarında bulabileceğiniz Illamasqua Gleam Cream’i fondöten fırçasıyla sürerek başlayın ve üzerine aynı markanın Skin Base Foundation’ı nı uygulayın. Fondöteni elinizle uygulamanızı tavsiye etmiyoruz çünkü yüzünüzde el ya da parmak izleriniz kalabilir.

Adım 2: Yüzünüzdeki herhangi bir kırmızı leke ya da kusuru gizlemek için çok ince ve sert olmayan bir fırça yardımıyla consealor uygulayın. Göz altlarınızı aydınlatmak için illamasqua markasının Cream Pigment’ini kullanabilirsiniz. Daha sonra T bölgesini ve elmacık kemiklerini Gleam Cream ile aydınlatın. bu yüzünüzün tamamının aynı renk tonunda görünmesini engelleyecek ve derinlik katacak.

Adım 3: Makyajın son adımında ise şeftali rengi bir allığı bir allık fırçası yardımıyla elmacık kemiklerinizi hafifçe uygulayın. Kirpiklerinize maskara sürün; bunu yaparken çok belirgin ve koyu bir maskara seçmemeye özen gösterin. Unutmayın, hedefimiz doğal görünmek… Dudaklarınızı da şeffaf bir rujla parlatın. İşte hazırsınız.




kaynak:http://www.makyaj.gen.tr

1 yorum:

  1. Hemen not aldım paylaşımına sağlık böyle araştırmacı bir ruhunuz varya bloğuma uğramanızı isterim keza bi konuda yardıma ihtiyacım var belki bilginiz vardır sevgilerimle;)

    YanıtlaSil