3 Mayıs 2015 Pazar

Hint Kınası Örnekleri






kaynak:https://www.pinterest.com/

İç Tasarımı Hayvan Kemiklerinden Tasarlanmış Restoran; Hueso

Meksika’nın Jalisco eyaletinin başketi olan Guadalajara’da yer alan Lafayette tasarım bölgesindeyakın zamanda “epey” ilginç bir restoran açılmış bulunuyor.

Hueso adındaki bu restoran ünlü Meksikalı mimar Luis Barragan’ın anısına kurulan, Luis Barragan Foundation’ın arazisinde yer alan ve 1940’lardan kalma bir bina. Mimar Ignacio Cadena bu binayı ele alıyor, dışı dikiş ve nakışı andıran bir şekilde örülmüş olan seramikle kaplı bir tasarıma girişiyor. Restoranın dışı da güzel ama önemli olan içinin ilginç özelliği.

İspanyolca’da “kemik” anlamına gelen Hueso’nun duvarlarında 10.000 hayvan kemiği yer alıyor. Belki size, hayvan kemiklerinin duvarlarından sallandığı bir restoranda oturmak ve yemek yemek biraz itici gelebilir ama aşağıdaki fotoğraflara bakınca da restoranın biraz ilgi çekici olduğunu, en azından kapısından şöyle bir kafamızı uzatıp içerideki ambiyansa bakabileceğini söyleyebiliriz.

Hueso restorant’ın ilginç iç dizaynında, temizlenmiş ve genellikle gri renge boyanmış 10.000 hayvan kemiği ve üzerine farklı alanlar için yapılmış, alüminyumdan kemik replikaları ile ahşap tamamlayıcılar kullanılmış. Bu da restorant’ı Meksikalılar için ilgi çekici bir hale getirmiş.











kaynak:http://www.designcoholic.com/

Flash Tattoo Örnekleri









kaynak:https://www.pinterest.com

Gelin Taçları







kaynak:https://www.pinterest.com