28 Kasım 2012 Çarşamba

Burcunuza Göre Makyaj Yapın!


Güzelliğiniz için etkili makyaj sırları

Ateş elementi
Koç, Aslan, Yay

Kişilik itibariyle oldukça iddialı ve çekici olduğundan, dinamik ve kendinden emin tarzını ortaya çıkaracak bir makyaj stiline ihtiyacın var. Ayrıca makyaj yaparken pratik ve etkili ürünler kullanmaya önem verirsin. Sabırsız yapından dolayı çok fazla vakit kaybetmek istemezsin. Az ama öz ürün kullanmaya dikkat et! Cildini sürekli nemlendirmen gerektiğini unutmamalısın. Senin için önemli olan, herkesten farklı görünmektir.
Renklerin: Kırmızı, turuncu, altın sarısı, bakır rengi gibi parlak renkler tercihindir. Çünkü bu renkler ateşli ve sıcak kişiliğine uyar.
Makyajın: Göz kapaklarının üzerini altın veya turuncu renklerle canlandırabilirsin. Siyah veya koyu kahverengi göz kalemiyle gözlerinin çevresini belirledikten sonra, yine siyah veya koyu kahverengi rimel kullanabilirsin. Yanaklarını bakır tonunda bir allıkla vurgulamak hoş olabilir. Dudaklarını ve tırnaklarını parlak tonda bir kırmızıyla boyadığın taktirde dikkatleri bir mıknatıs gibi üzerine çekebilirsin!
Toprak elementi
Boğa, Başak, Oğlak
Bu grup insanı ayakları yere emin basan bir kişilik sergiler. Onun için baştan sona bakımlı olmak tartışılmaması gereken bir konudur. Görüntünü makyaj ve tenine uyacak bir parfümle anlamlı hale getirmeyi seversin. Kozmetik ürünleri alırken biraz tasarruf etmeye çalışmalısın. Çünkü en çok kozmetik konusunda para harcıyorsun. Her şeye rağmen yine de doğal bir hava sergilersin. Bunun sebebi başkalaşmayı sevmemenden kaynaklanıyor.

Renklerin: Bej, kahverengi, bakır rengi veya toprak sarısı gibi toprak tonları senin elementine hitap eder. Ayrıca bunları mısır sarısı veya koyu yeşille kombine edebilirsin.
Makyajın: Sana özellikle gözleri vurgulayan etkileyici bir makyaj tarzı yakışır. Bunun için göz kapaklarını koyu kahverengiyle renklendirebilirsin. Kaşlarının ve göz kapaklarının alt kısmına bakır tonunda far uygulayabilirsin. Siyah rimelle kirpiklerin belirginleşecek. Yanaklarını pas rengine yakın kahverengi bir allıkla vurgulayabilirsin. İddialı gözlere rağmen, dudakların bej tonlarında olmalı…
Hava elementi
İkizler, Terazi, Kova
Geniş bir uygulama alanına ve değişikliğe ihtiyaç duyarsın. Cildin çoğunlukla yumuşak, ince ve genellikle hassastır. Bu yüzden de düzenli bakıma ihtiyacı vardır, ancak “bakım” konusu hiç de sana göre değildir. Çünkü bu işe çok fazla zaman ayırmayı sevmezsin. Değişikliği sevdiğin için kozmetik ürünlerini sık sık değiştirirsin. Yeni ürünler her zaman ilgini çeker.

Renklerin: Tüm pastel renkler, gök mavisi, pembe, açık yeşil gibi serin renkler, hatta limon sarısı havalı kişiliğine yakışır.
Makyajın:Hava elementinin belirgin ve ince yüz hatlarına, serin tonların kullanıldığı yumuşak bir makyaj stili uyar. Zıtlık yaratması açısından öncelikle göz kapaklarının üst kısmına beyaz far uygulamalısın. Açık pembe tonu ise kaşlarının altına doğru kullanabilirsin. Göz kapaklarını içten dışa doğru açık mavi ile renklendirirsen hoş olur. Mavi göz kalemi kullan, ancak çizginin ince olmasına dikkat et! Kirpiklerin için de mavi rimel kullanabilirsin. Yanaklarını ve dudaklarını pembe tonlarıyla vurgulamanda fayda var.
Su elementi
Yengeç, Akrep, Balık
Duyarlı ve hassas bir kişiliğin var, ki bu da yüz hatlarına yansır. Tenin genelde çok ince ve cilt yapın oldukça yumuşaktır. Dış görünüşün ve bakımın genellikle ruh halinle bağlantılıdır. Bu yüzden keyifsiz anlarında kendinle uğraşmak bile istemezsin. Ancak sen yine de bakımına özen göster. Biraz daha disiplinli olmak sana iyi gelecektir. Seni canlandırdığı için özellikle parfümlere ve kokulu banyo esanslarına özel bir zaafın vardır. Makyaj yaparken, genelde dolgun ve adeta kalemle çizilmiş dudaklarını ön plana çıkarmayı seversin.

Renklerin: Koyu mavi, turkuvaz veya maviye yakın yeşil, ayrıca siyah ve eflatun güzelliğinin altını çizmektedir.
Makyajın: Duyarlı su bayanına yumuşak tarzda bir makyaj uygundur. Mavi arası yeşil renge zıt olarak öncelikle göz kapaklarına beyaz far sürmelisin. Daha sonra göz kapaklarının alt kısmını bu yeşil renkle gölgelendir. Kirpiklerin için kahverengi rimel kullanabilirsin. Dudak ve yanakların için şeftali tonları hoş olacaktır.

kaynak:kadinkosesi.com

23 Kasım 2012 Cuma

Amerikan Müzik Ödülleri'nin 40'ıncısı


Dünyanın en prestijli müzik ödülleri arasında yer alan Amerikan Müzik Ödülleri'nin 40'ıncısı görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

İŞTE ÖDÜLLER:
Yılın Sanatçısı: Justin Bieber En İyi Erkek Pop Şarkıcısı: Justin Bieber

En İyi Albüm: Justin Bieber

En İyi Kadın Pop Şarkıcısı: Katy Perry

En İyi R&B Kadın Sanatçı: Beyonce

En İyi Latin Sanatçı: Shakira

En İyi Yeni Sanatçı: Carly Rae Jepsen

En İyi Grup: Maroon 5

En İyi Alternatif Rock Grubu: Linkin Park

En İyi Kadın Country Sanatçısı: Taylor Swift

En İyi Erkek Country Sanatçısı: Luke Bryan

En İyi Country Grubu: Lady Antebellum

En İyi Country Albüm: Blown Away

En İyi Hip-hop Albümü: Nicki Minaj- Pink Friday: Roman Reloaded

En İyi Hip-hop Sanatçı: Nicki Minaj

En İyi Erkek Sanatçı: Usher

En İyi Yetişkin Çağdaş Müzisyen: Adele



19 Kasım 2012 Pazartesi

Yaratıcı Iphone Şarjı :)

Müzik Notalarında Kayak Keyfi :)

Cam Örtüden Masa Tasarımı!

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Kapı Süsü Yapabilirsiniz!

Uçan Şemsiyelerden Sokak Lambası!

Çoraptan, Kendiniz Oyuncak Yapabilirsiniz!

Soğan Doğramak Artık Çok Basit :)

Yaratıcı Aydınlatma Tasarımı!

Akvaryum Poşet Tasarımı :)

Yaratıcı Buz Kalıpları :)

Eiffel Kulesi Şeklinde Makas Tasarımı :)

Çanta Biçiminde USB :)

Pet Şişeden Evinize Süs Yapın :)

250.000 Kitaptan Oluşan Labirent!

Zeka küplerinden tablo tasarımı!